08 december 2010

Mappen uitvaart.

Momenteel zijn we begonnen met het bedrukken van het materiaal waarmee we 150 grote en 150 kleine mappen voor een uitvaart verzorgingsbedrijf gaan maken.

Zodra de eerste mappen klaar zijn, zullen we een foto publiceren.

De laatste Sinterklaas en Zwarte Pietenboeken voor dit jaar.

Wij zijn momenteel bezig met het maken van een aantal Sinterklaasboeken en ook een mooi blauw Zwarte Pietenboek. Deze komen dit jaar nog af en zijn waarschijnlijk de laatste Sinterklaasboeken.

Dit wil niet zeggen dat we in januari geen Sinterklaas boeken meer maken. De eerste order voor een mooi Sinterklaasboek (aflevering in januari/februari 2011) is binnen.

14 november 2010

Woodmoor events.

Er is een ordner gemaakt voor Woodmoor events. De ordner is op A5 formaat.

Luxe cassettes met mappen Luc Engelhard zijn af.

De luxe cassettes met daarin 3 kartonnen mappen (van 3 verschillende kleuren) zijn af. Ze liggen nu te drogen en zullen over enige dagen verstuurd worden naar de klant.





Aankomende week kunnen we met een gerust hart beginnen aan 10 Sinterklaasboeken voor 1 klant en een klein Zwarte Pietenboek voor een andere klant.

Daarnaast zijn we van plan voor een kindje dat 2 jaar gaat worden een soort van mini Sinterklaasboekjes te maken om uit te delen op het kinderdagverblijf.

Bazar op Zuid

Onlangs hebben we een aantal leuke en fraai vormgegeven boekjes gemaakt: "Bazar op Zuid".





27 oktober 2010

De Sinterklaasboeken zijn er weer.

Jawel, het heerlijk avondje nadert. We hebben inmiddels de eerste opdracht voor het grote Sinterklaasboek binnen.

Mocht u ook een nieuw Sinterklaasboek nodig hebben voor eigen gebruik, de sportvereniging, de hobbyclub, werkgever, school, o.i.d. neem dan gerust contact met ons op.

Wij maken de boeken alleen in opdracht van de klant. U kunt alle kanten uit qua formaat, papiersoort, materiaal keuze, etc.

Het afgelopen jaar hebben we zelfs Zwarte Piet Boeken gemaakt. Deze waren niet donkerrood van kleur, maar blauw/groen.







17 augustus 2010

Bijzondere dozen.

Wij hebben afgelopen week 5 bijzondere dozen gemaakt voor een klant.

In de doos zit een soort deksel met een kijkvenster. Deze deksel valt mooi in de doos zelf. Over de complete doos heen zit een echte deksel. Deze deksel heeft eveneens een kijkvenster. Het verschil met de andere deksel is dat deze over de doos heen valt.

Het gebruikte materiaal is stevig wit glimmend papier. Hierdoor krijgt de doos een chique uitstraling.





Ordners van grof linnen.

Wij hebben voor een klant een aantal dummies gemaakt voor ordners. Ze zijn gemaakt met een grove beige kleurige linnen. De bedrukking is gedaan met een donkerbruine inktkleur. De bedrukking bestaat uit een doorsnede van een boomstam. Deze wordt deels op de voorkant en deels op de achterkant gedrukt.