30 mei 2011

Co-ok dummy maken.

We gaan deze week beginnen aan een demo map voor Co-ok. We hebben de stof waar deze nieuwe map mee bekleed moet worden ontvangen. Fel oranje/roze stof. De stof zullen we eerst strijken, daarna cacheren. Vervolgens beginnen we met een demo map.

Wij zijn ook zelf erg benieuwd wat het eind resultaat zal worden. De stof lijkt ietwat aan de dunne kant. Hierdoor bestaat er een mogelijkheid dat de lijm door de stof zal komen. We zullen deze week bekijken hoe het gaat.

Boeken met oplage 1000 stuks

Onlangs hebben we de opdracht gekregen om 1.000 zwarte boeken te maken voor een klant. We hebben inmiddels al ruim 600 boeken gemaakt.

Het boek heet "De verborgen kracht van inzicht".



11 mei 2011

Liber Amicorum

We gaan deze week beginnen aan een Liber Amicorum: een vriendenboek. Het boek is voor een bedrijf en wordt aangeboden aan een collega die met pensioen gaat.

Er wordt een document aangeleverd met teksten van diverse collega's. In deze pagina's zijn ook een aantal foto's verwerkt.

Wij gaan eerst een boekblok maken. Dit boekblok wordt verwerkt tot een uniek boek. Zodra wij een foto hebben, zullen we deze online zetten.