17 april 2012

Albert Heijn acties

De nieuwe Albert Heijn actie is van start gegaan. We gaan er over nadenken of we voor de mini artikelen een mooie doos kunnen maken. De artikelen kunnen dan netjes bij elkaar bewaard worden.

Bij een vorige AH actie hebben we een grote doos gemaakt voor een meisje van net 3 jaar, om haar Disney figuren te kunnen bewaren:


16 april 2012

Oltmans van Niekerk

We zijn bezig geweest met ordners maken voor Oltmans van Niekerk. Hier het cliché en een testdruk op een stukje linnen. Op de website van Oltmans van Niekerk is onze map terug te vinden: http://oltmansvanniekerk.nl/OvN%202020%20Vision%202013%20NL.pdf

Doos bruidspaar

Wij kregen de opdracht een doos voor een bruidspaar te maken. In deze doos zou geld gedaan worden voor het bruidspaar. Achteraf kunnen de ontvangen kaarten voor de bruiloft in de doos bewaard worden. Er is gekozen voor een blauw veloursachtig linnen. De doos heeft een afmeting van 20 bij 20 bij 20 cm. Daar is een deksel op gemaakt. Voor het geld is een envelop van dezelfde stof gemaakt. Toen de doos klaar was is er een mooie strik om gemaakt.