23 oktober 2013

Het grote boek voor Sinterklaas

Momenteel zijn we bezig met het grote boek van Sinterklaas. We maken er zelfs 3. Voor de Sint zelf en voor 2 hulpsinterklazen.

18 september 2013

Sinterklaasboeken en gastenboek

Voor een groot theater hebben we wederom een groot formaat gastenboek gemaakt.
Het boekblok van een groot formaat gastenboek lijkt veel op het boekblok van het grote boek van Sinterklaas.




De Sinterklaasperiode is wederom in aantocht en wij zijn hierdoor alweer begonnen met het afhandelen van de eerste bestellingen voor een Sinterklaasboek. Kijk gerust eens rond bij voorgaande jaren voor wat voorbeelden van Sinterklaasboeken. Er is veel mogelijk.

04 september 2013

Vakantieboek Lissabon

Voor een klant hebben we een leuk vakantieboekje genaaid voor de vakantie naar Lissabon. De klant had de inhoud zelf aangeleverd. Deze was gemaakt via word. De 6 katernen zijn genaaid. In elk katern is een strook rood papier genaaid, zodat er op vakantie tickets, foto's en diverse dingen ingeplakt kunnen worden.




De band is gemaakt van rood linnen en bedrukt met de titel "Lissabon" met zilverkleurig drukfolie. Het boekje is gemaakt in een oplage van 1 stuks.



26 juni 2013

Vademecum voor de Ortho Health Foundation.

Voor de Ortho Health Foundation maken wij momenteel zo'n 350 foudralen. De inhoud van de foudralen zal bestaan uit 2 ordners met daarin een vademecum.





Op dit moment staan vele foedralen in ons boekbindatelier die klaar voor verzending zijn, maar ook vele die nog afgemaakt moeten worden.







03 januari 2013

Een gelukkig en creatief 2013!

Iedereen een gelukkig en creatief 2013!


Wij zijn inmiddels begonnen met de eerste opdracht voor 2013: ordners voor CO-OK. Zodra we ver genoeg zijn zullen we een foto plaatsen.