09 februari 2009

Personaliseren agenda's 2009

Voor een particuliere klant hebben wij een bestaande agenda gerestyled. Deze agenda heeft een nieuwe band en spiegel gekregen. De klant had een standaard agenda gekregen, maar wilde een mooie agenda. Er is gekozen voor een grijs linnen, met witte opdruk. De opdruk bestaat uit de initialen van de klant en het kalenderjaar.

Als spiegel is gekozen voor bedrukt papier: donker blauw/witte afdruk van the Roilling Stones. Aan de binnenzijde van de voorkant is een hoek van hetzelfde papier bevestigd, zodat hier papieren achter gestoken kunnen worden.







Daarnaast heeft deze klant een standaard vulling gekocht voor de Succes Senior agenda. Aangezien de klant deze agenda's verder nogal saai vind, wilde de klant een agenda omslag naar eigen ontwerp. Er is gekozen een oker kleurig linnen te gebruiken. Voor de spiegel is gekozen om bedrukt papier waarin ook de kleur oker terug komt te gebruiken. Verder is een elastiek door de voorkant van de band gedaan om papieren voorin de agenda bij elkaar te kunnen houden. De agenda is bedrukt met de initialen van de klant en het jaartal: JV 2009.






Geen opmerkingen: